Over ons

Mijn naam is Cécile Grootenhuis en trotse eigenaresse van Blitsspul! 

Ik ben een nieuwsgierig, leergierig en enthousiast persoon. Na wat tegenslagen gehad te hebben zocht ik naar iets wat mij blij maakt. Mensen helpen aan leuke spullen waar ze blij van worden, daar ligt mijn passie! Want iedereen wordt toch blij om leuke dingen te geven én te krijgen? 

In mijn woonplaats vertrok de ene winkel na de andere en daar wou ik graag wat aan veranderen! Toen ben ik gaan kijken op welke manier ik weer aanbod in mijn woonplaats en omstreken kon creëren. De combinatie van mijn passie en het creëren van aanbod bracht me op Blitsspul.nl!  Ik ben zelf erg trots op het resultaat en ik hoop dat u net zo blij en enthousiast van mijn spullen wordt als ik!

Vanaf 4 nov 2017 heb ik er een winkel bij geopend. Een winkel met niet alleen speelgoed. Het is een super mooie winkel geworden met speelgoed, boeken, kantoorboekhandel, wenskaarten, tijdschriften en super mooie cadeautjes! Vanaf 1 jan 2018 hebben we ook het postagentschap van post.nl erbij opgenomen en hebben we alles van de loterijen in ons assortiment.

Super mooie winkel met van allerlei gemakken voorzien! Dus kom een keer kijken zou ik zeggen!

© Blitsspul.nl

Webdesign | Wreed Online Agency